Mijn favorieten

Welkom bij De Hypotheekshop!

Onze ervaren hypotheekadviseurs vinden de meest gunstige rente met de beste voorwaarden voor u.
Zo zijn uw persoonlijke situatie en wensen minstens zo belangrijk om rekening mee te houden, juist voor de langere termijn.

Hoe het hele plaatje er voor u uit ziet, willen onze hypotheekadviseurs graag met u samen bekijken.
Dit kan ook in de avonduren en op zaterdag. Een afspraak hiervoor is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Starterslening
Wilt u voor het eerst een woning kopen, maar staan de hoge woonlasten u in de weg? Met de Starterslening van de gemeente Nijmegen kunt u, in de meeste gevallen, toch de woning kopen die u op het oog heeft.

Gunstige voorwaarden
De Starterslening, aangeboden door SVn en uw gemeente, overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van uw woning en het bedrag dat u bij uw bank maximaal kunt lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de Starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van de gemeente Nijmegen.

De Starterslening heeft een rentevaste periode van 15 jaar en heeft een looptijd van maximaal 30 jaar. De eerste drie jaar hoeft u geen rente en aflossing te betalen. Hierna betaalt u in principe rente en aflossing. Indien u denkt de maandlast niet te kunnen betalen, dan kunt u, tegen betaling, bij ons een hertoets aanvragen en gaat u een maandlast betalen die past bij het inkomen dat u op dat moment heeft, gekoppeld aan de dan geldende normen van de NHG.

Voor wie is de lening?
In beginsel voor iedereen die voor het eerst een woning koopt.
Voor verdere informatie of het afsluiten kunt u contact opnemen met:

De Hypotheekshop
St. Annastraat 18
6524 GC Nijmegen
Tel: 024-3999933
sven.otten@hypotheekshop.nl